ASSESSORAMENT CULTIUS

Assessorem en el control de plagues i malalties de plantes hortícoles i ornamentals escollint la millor opció per mantenir-les sota el llindar de danys.

Preparem plans d’adobatge i fertirrigació adaptats a cada situació en funció de l’anàlisi d’aigua, de sòl i del cultiu present i sempre ajustant correctament els equilibris i les dosis per obtenir els millors rendiments complint amb la legislació vigent

Donem assessorament als diferents sistemes de gestió dels cultius ja sigui integrat, ecològic o sota altre certificació de qualitat.

UNITAT DE CRIA

Disposem, des de l’any 2002, d’una cria pròpia de Macrolophus pygmaeus, insecte depredador que utilitzem per al control de plagues.

Les primeres activitats en el Centre d’Assajos van ser possibles gràcies a la donació d’un hivernacle i un capçal de reg per part de l’empresa Sabater-Agripol.

Posteriorment la cria de Macrolophus pygmaeus es va iniciar sota la direcció científica del Centre IRTA de Cabrils segons les bases establertes en el conveni de col·laboració signat entre IRTA i SELMAR.

Per mantenir la qualitat dels insectes, anualment s’introdueixen a la cria Macrolophus pygmaeus provinents de material autòcton recollit pels camps. Aquest fet juntament amb la proximitat del punt de cria al de solta ens permet oferir uns insectes de la màxima qualitat i que mantenen intacte tota la seva capacitat depredadora.

MARGES RESERVORI

L’any 2015 vam iniciar, en el Centre d’Assajos de Santa Susanna, una selecció de llavors de Lobularia maritima i Calendula officinalis. Ambdues plantes s’utilitzen en la formació de marges reservori de fauna auxiliar per millorar el control biològic.

Servim llavors i plàntules d’aquestes dues espècies i assessorem en la correcta localització, instal·lació i manteniment de marges reservori.

QUADERNS DE CAMP I DECLARACIONS ANUALS DE NITROGENS

Posem a disposició dels nostres associats un servei de gestió del Quadern d’Explotació (QE) i de la Declaració Anuals de Nitrogen (DAN).

Servei

mòbil

A més del servei de visites periòdiques a les explotacions que ho sol·liciten també oferim la possibilitat d’un servei via mòbil que ens permet fer diagnòstics ràpids a les problemàtiques més habituals.

Si necessites alguns dels nostres serveis o creus que et podem ajudar,
no dubtis en contactar amb nosaltres.