Centre d’Assajos

ASSAJOS AGRÍCOLES

Disposem d’un espai format per 1 hivernacle de 400 m2, una estructura de malla de 370 m2, tres túnels de 90 m2 cadascun i 8 parcel·les exteriors d’entre 100 i 300 m2 cadascuna.

Aquest espai el dediquem a la realització d’assajos propis d’interès pels nostres associats i alhora el posem a disposició d’empreses que vulguin contractar els nostres serveis per a la realització d’assajos del seu interès.

EMPRESES COL·LABORADORES

La col·laboració amb empreses privades de diferents sectors relacionats amb l’agricultura ens ha permès també introduir i donar a conèixer al sector noves tecnologies i nous reptes a través d’assajos i jornades de portes obertes a les nostres instal·lacions al Centre d’Assajos de Santa Susanna.

RECERCA

Participem en projectes d’àmbit estatal i europeu dirigits pels equips científics del Centre IRTA de Cabrils, les Universitats i la Fundació Miquel Agustí.

Els àmbits d’actuació d’aquests projectes estan majoritàriament dirigits cap a la millora en l’aplicació de tècniques de control biològic, en el control d’organismes del sòl, millora en la eficiència de lafertilització i fertirrigació dels cultius i en la d’introducció de noves varietats.

Si necessites alguns dels nostres serveis o creus que et podem ajudar,
no dubtis en contactar amb nosaltres.